Costa del Sol Avisen

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rabattkode
page
Costa del sol Avisen - Oppskrift p? Smultringer

Oppskrift på de beste hjemmelagde smultringene, rosquillas som det heter på spansk

Denne retten er en typisk og tradisjonell søtsak fra vårt land som tilberedes spesielt i påsken

Smultringer er en av de mest tradisjonelle rettene i Spania, og de tilberedes vanligvis ikke mye hjemme hvis de ikke er på spesielle datoer som påske. Dette er en tradisjonell og typisk søtsak for denne festligheten, selv om de også tilberedes på andre datoer, for eksempel Allehelgensdag.

 

Deretter vil vi fortelle deg hvordan du tilbereder noen deilige hjemmelagde smultringer som du vil la andre søtsaker til side.

 

Ingredienser


500 gram hvetemel
150 gram sukker
16 gram kjemisk gjær
50 milliliter melk
15 milliliter søt anislikør
4 egg
90 milliliter ekstra virgin olivenolje


Skallet av en sitron og en appelsin
Solsikkeolje eller veldig myk olivenolje for å steke smultringene
Utdypning
I en bolle, pisk eggene med sukkeret til de er litt luftige. Til denne blandingen tilsetter vi litt etter litt melken, anisen, oljen og skallet av sitrusfruktene, som vi tidligere har revet uten å nå den hvite delen og bare den overfladiske delen. Bland ingrediensene til alt er godt blandet.

 

På den annen side blander vi melet og gjær. Vi vil legge til disse ingrediensene litt etter litt til den flytende blandingen for å oppnå en homogen masse. Til slutt kan deigen som vi skal få, formes med hendene. Vi lar denne deigen hvile i en time i kjøleskapet pakket inn i plastfolie.

 

Når vi har latt blandingen hvile, legger vi oljen i en panne for å varme den opp. Hvis vi ønsker å aromatisere denne oljen, kan vi legge to strimler sitronskall, som vi lar stå i 10 minutter og over lav varme.

 

For å forme smultringene skal vi smøre en del av kjøkkenbenken og hendene med litt olje slik at deigen ikke fester seg og det er lettere å forme den. Vi skal lage kuler, mer eller mindre like og av samme størrelse, og så skal vi lage et hull i midten.

 

Når du steker dem i oljen, vil vi gjøre det veldig forsiktig slik at de ikke brenner seg. Når smultringene er gylne på begge sider, legger vi dem på et absorberende kjøkkenpapir slik at det trekker til seg all overflødig olje.

 

Når alle smultringene er stekt, kan vi dyppe dem gjennom en tallerken med melis. Nå gjenstår det bare å nyte de beste hjemmelagde smultringene!

Translate ?