Costa del Sol Avisen

costa del sol avisen logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rabattkode
page

Rabattkoder

Costa Del Sol Avisen - Malaga har den tredje beste hamburgeren i Andalusia

Malaga har den tredje beste hamburgeren i Andalusia

En sevilliansk hamburger vant tittelen beste burger i landet i III Spanish Hamburger Championship – Et arrangement der seks hamburgere fra Malaga deltok

 

Den beste hamburgeren i Spania er i Sevilla. En burger som har blitt valgt blant mer enn 250 fra hele landet, i III Spanish Burger Championship, som arrangeres denne uken. På gallaen som fant sted på Estrella de Galicia-museet i A Coruña, tok Andalusia ikke bare førsteplassen i dette mesterskapet, men inkluderte også en malagueña blant topp 3 over de beste nasjonale burgere.

 

Et mesterskap der seks hamburgere fra Malaga fra restaurantene Momag Burgers og Gin, Cheat, The Gallery, Kanival, La Burguesita og Dak Burger deltok.
Og det var Dak Burgers Black Widow som vant bronsen, og mottok tittelen som den tredje ‘Beste hamburgeren i Andalusia’. Mens det i Jaén er den nest beste hamburgeren i Andalusia : baconostburgeren fra Xpecado.

 

Hvordan lages ‘Black Widow’?


‘Black Widow’ eller ‘Black Widow’ er en burger som ikke mangler ingrediensene som en god burger bør ha, som bacon og cheddar, «men tingen stopper ikke der siden vi bruker en saus og en emulsjon som sammen Sautert med kuvakuum», som gjør smaken av kjøttet «balansert og spektakulær».

 

Ingredienser inkluderer: potetrull, chimichurri-majones, dehydrert løk, modnet biff, rød cheddar, vakuumstekt biff med løk og bacon, eggemulsjon og gochujan.

 

Dette er den beste hamburgeren i Spania


Double Cheese Bacon fra Burger Food Porn-kjeden er laget med galisisk blond biff som er modnet i 90 dager. I tillegg består den av cheddarost modnet i åtte måneder, vedrøkt bacon, stekt eggemulsjon og chistorra på briochebrød.
Gitt dens utdypning, vil denne oppskriften være tilgjengelig i etablissementet i en begrenset periode (eller for øyeblikket inntil alle 500 enheter er solgt).

 

De tre beste i Spania


Andreplassen gikk til Eatyjet Gastronomía Nómada (Vitoria-Gasteiz) med en hamburger på briochebolle, to 95-grams stykker modnet galisisk blond biff, røkt cheddarost, guanciale kurert og røkt i 24 timer, en demiplomme og bourbon glace, Nordic pickles og den hemmelige sausen Jet Lag.

 

Tredjeplassen går til Lume (Santiago de Compostela), med Galicia Japan Burger. En briocheburger med ost, okonomiyakisaus, grønn sisho, syltet kål og katshuobushi.

 

Translate ?