La malagueña Pizzamore blant de beste pizzaene i Spania
Den andre utgaven av arrangementet organisert av Madrid Fusión har igjen blitt vunnet av Can Pizza, fra El Prat de Llobregat
Sobrasada, blekksprut, kalamata-oliven og bøffelmozzarella, dette er ingrediensene i «Pulp Edition»-pizzaen, laget av Can Pizza-pizzeriaen (El Prat de Llobregat, Barcelona), som denne mandagen vant konkurransen for de beste. Pizza i Spania, organisert av Madrid Fusión Alimentos de España og promotert av DO Rueda.
Fem pizzeriaer har nådd finalen (det var ti totalt, men fem av dem har ikke dukket opp) på listen over de 100 beste pizzeriaene i Spania: Mo de Movimiento (Madrid), Reginella (Madrid), Can Pizza (El Prat). de Llobregat), Pizzamore (ligger i hjertet av Malaga, på Calle Álamos) og Oro di Napoli (Tenerife).
Nærmere bestemt har Can Pizza, som vant denne prisen i 2021 med sin «Jerry Tomato»-pizza, validert denne posisjonen på nytt takket være sin «Pulp Edition»-pizza, som har sobrassada, blekksprut, Kalamata-oliven eller bøffelmozzarella som ingredienser.
«I den første utgaven som vi var vinnere av, ble opprinnelsen til ingrediensene tatt i betraktning; det er derfor vi i dette tilfellet har bestemt oss for å bruke ingredienser fra hele halvøya, fra galisisk blekksprut til mallorcansk sobrassada», forklarte » pizzaioli » Marco Zambonardi og Massimo Comune, ansvarlig for utdypingene som ble utført i dag.