Costa del Sol Avisen

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rabattkode
page
Filter by Categories
Costa Del Sol Avisen Beste paella fra Malaga

Den beste paellaen i Spania er i Malaga

En restaurant i hovedstaden vinner prisen for beste nasjonale paella, etter den 62. utgaven av International Valencian Paella Competition, som inkluderte deltagelse av 45 kokker fra 16 land

 

Malaga har den beste paellaen i Spania. Dette har blitt anerkjent av den 62. utgaven av den internasjonale Valencian Paella-konkurransen, som inkluderte deltakelse av 45 kokker fra 16 land.

 

Den beste retten i landet er på Restaurante Los Reyes, som har vunnet prisen for beste paella tilberedt av en restaurant over hele landet.

 

Denne restauranten i Malaga ligger i gaten Río Cabrera, og har tilbudt «et autentisk gastronomisk opptog» av fisk, kjøtt og paella i Malaga siden 1973.

 

Som de forklarer, er de «riseksperter» og stjerneretten deres, «som ikke lar noen være likegyldige», er paellaene, suppete og smeltede.

 

Kjøkkenene er under ledelse av kokken David García, som også tilbereder andre kjente retter fra etablissementet som «piquillo peppers med ostesaus, løkkake, torsk pil-pil, hjemmelagde kroketter, blant andre.»

 

Verdens beste paella

 

Restauranten Sequial 20 i Sueca (Valencia) har blitt kronet som restauranten med ‘verdens beste paella’, en premie verdt 2.500 euro og en minnerull.

 

Prisen krediterer vinneren – i dette tilfellet kokken Juan José San Bartolomé Grau og hans assistent Daniel Jesús Vidal Ortells Ripoll – som forfatteren av ‘verdens beste paella’ og betyr at etter tretten år vil førstepremien igjen forbli i kommunen som er vertskap for denne internasjonale konkurransen.

 

«Vi får aldri en paella som er den samme som den andre, klipp og lim finnes ikke her,» sa vinnerkokken i konkurransen, Juan José San Bartolomé, som uttrykte sin stolthet over å ha vunnet prisen og sin lykke over at premien har holdt seg på et sted i Sueca.

 

Hans assistent, Daniel Vidal, har forsikret at «det er ingen hemmeligheter» med å lage verdens beste paella, men heller «øve og ikke gi opp, så du må lage mat igjen og igjen uten å gi opp, for jo mer du lager, jo bedre blir du.» kommer ut».

 

PaellaGuys- restauranten i Vancouver (Canada) har oppnådd andreplass, med 1.500 euro og pergament; og restauranten Bon Aire, fra El Palmar (Valencia), som vant konkurransen i 2018, tok tredjeplassen, med 1.000 euro og pergament.

 

Når det gjelder prisen for beste paella tilberedt av en restaurant i Valencia, gikk den til Paco Baile Restaurant i Santa Pola (Alicante).

 

Prisen for beste paella tilberedt av en restaurant i Sueca gikk til Galiana Restaurant, og prisen for beste paella tilberedt av en restaurant utenfor Spania gikk til Paella loca_personal kokken Sofía, fra Sacile (Italia).

 

Translate ?