Det tredje spanske burgermesterskapet søker de beste i landet og mer enn 250 forslag er allerede sendt inn – Stemmeperioden avsluttes 28. februar.
Ett år til er Spania på jakt etter sin beste hamburger. Det tredje spanske hamburgermesterskapet er tilbake, hvor mer enn 250 hamburgere har meldt seg for å være de beste i landet. Og blant dem, seks fra Malaga funnet på Dak Burger, Momag Burgers and Gin, Cheat, The Gallery, Kanival og La Burgesita.
Dette er de seks hamburgerne som velger å være best
La Gustosa fra Galleriet
La Gustosa blander ulike aromaer og smaker, for eksempel sødmen i chutneyen med kraften til vår hjemmelagde baconsaus: «For ikke å glemme den sauterte løk og sopp med provençalske urter, som gir den et middelhavslandsk preg,» sier han.
Laget av galisisk blondt kjøtt, er denne hamburgeren kronet med en potetbrioche og Juanito Bakers brød.
Ingredienser: Brioche potetbrød, galisisk biff, baconsaus, pepperchutney, cheddarost, sautert løk og sopp.
The Crush, av Kanival
Kanival Burger er en hamburgerrestaurant med Malaga-stempel. Deres hamburgere er laget med produkter og råvarer fra Malaga, lokale eller andalusiske.
I tillegg er de døpt med navn som refererer til sjargongen ‘malaguita’.
La Aplastaaaaá er, som navnet antyder, en sammenslåing av to biffskiver fra Valle de los Pedroches, kremost laget med spekemat Payoyo, blå Payoyo og geitost fra Malaga, og midt i det hele, spesielle svineskorper, jern.
«Bare egnet for elskere av andalusisk geitost» , understreker de.
Ingredienser: COVAP biff (200gr.), Juanito Baker potetrulle, spesialgrillet svinekjøtt fra Ronda, kremost laget med blå Payoyo (Andazul), payoyo krem og geitost fra Malaga.
Santi Hate, The Bourgeoisie
«Santi Hate» er en hamburger som ble født for å kjempe om det spanske mesterskapet og samtidig «for å konkurrere med en annen av våre Burger-stjerner på Meri Love-menyen.» Det er den andre delen av en trilogi laget i La Burguesita, en berg-og-dal-bane av sensasjoner, krydret, søtt, aromaer, teksturer.
Ingredienser: Mayo kanalla – Ruccola – Hakket Txuleton Dry lagret av Paco Rosa – Røkt provola – Biff entrecote flak fra La Finca de Jimenez Barbero marinert i Palocortao – Himalaya svart salt (eggsmak) – Baconbiter – Brødpotetrulle av Juanito Baker.
El Dorado, Momag Burgers og Gin
«Vår enkle hamburger, men med mye smak og med toppkvalitetsprodukter», er hvordan de definerer den. Ingrediensene skaper en fusjon av den rene smaken av kjøttet med saus og pålegg.
Ingredienser: Juanito Bakerbrød, 200 gr. Paco Rosa golden biff tørrlagret i 50 dager, speket amerikansk cheddarost, pulled pork, pickles, søt løk og hemmelig saus.
Jalapeno Burger Cheat
Denne hamburgeren er Miguel Vergaras Angus-biff. Og ingrediensene er Angus, jalapeños, cheddarost, juksesaus og hjemmelaget burgerbrød.
Black Widow, Dak Burger
«Dette er versjon 2.0 av en av våre stjerneburgere på stedet vårt (Escarlet J burger)».
La Viuda Negra er en burger hvor det ikke er mangel på ingredienser som en god burger bør ha, som bacon og cheddar, » men ting stopper ikke der siden vi bruker en saus og en emulsjon som sammen med Sautéed Beef Vakuum» , som gjør smaken av kjøttet «balansert og spektakulær».
Ingredienser: Potetrull, chimichurri majones, dehydrert løk, modnet biff, rød cheddar, sautert biff med løk og bacon, egg og gochujan emulsjon
For å stemme må du gjøre det på mesterskapets nettside . Valgperioden går ut 28. februar.