Costa del Sol Avisen

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rabattkode
page
Costa Del Sol Avisen - Tortilla med poteter i Airfryer

Potetomelett i Airfryer: oppskriften tar helt av i Spania

 

Airfryeren har kommet til våre kjøkken for å revolusjonere alt. Siden dette apparatet ble populært, har de mest typiske oppskriftene i vår gastronomi blitt gjenoppfunnet for å tilpasse seg denne nye måten å lage mat på: Pommes frites var det første «offeret» for elskere av dette nye verktøyet, en rett som mange hadde gitt opp etter en mer balansert kosthold og som nå er innløst takket være denne metoden som gjør det mulig å klare seg uten olje for å steke mat.

 

Takket være populariseringen av airfryer, har flere og flere oppskrifter blitt eksperimentert med til det punktet at vi har en god samling oppskrifter som vi kan tilberede takket være denne dingsen: fra enkle stekte eller kokte egg til rike laks og urter.

 

Men på samme måte som det er noen matvarer som kan lages i frityrkokeren uten problemer, er det andre som er helt forbudt: dette er de som trenger vann i tilberedningen, for eksempel pasta eller belgfrukter. I disse tilfellene må vi ty til tradisjonell matlaging.

 

Tortilla de patatas i airfryeren


Hvordan kunne det være annerledes, mange har eksperimentert med mulighetene til ‘Airfryer’ til de nådde flaggskipet for spansk gastronomi (med tillatelse fra paella og Serrano-skinke): potetomeletten.

 

Konklusjonen blant alle de som har prøvd den er positiv: ja, du kan lage en potetomelett i airfryeren, selv om det vil være essensielt å ha en form slik at væsken ikke trenger gjennom hele apparatet.
Først og fremst må du kutte potetene og løken i vanlig stil til potetomeletten. Deretter legges de i formen og innføres i luftfrityren i potetmodus ved 180 grader i 20 minutter. Til slutt, når grønnsakene er klare, tilsett de sammenpiskede eggene og stek i 8 minutter ved 130 grader, åpne for å røre med jevne mellomrom.

 

Translate ?